Üdvözlöm!

Az ExtremeWorks Kft. 2002-ben jött létre Pécsett, egy másik építőipari vállalkozásból történt kiválást követően, építőipari kivitelezési munkák elvégzésére.

A cég - a piaci keresletből adódóan - elsősorban hőszigetelési illetve homlokzat-felújítási munkákat végez, de komoly tapasztalatunk van panelhézag szigetelésben, veszélyessé vált épületek, ipari csarnokok, ipari kémények bontásában, lapos tetők hő-, és vízszigetelésében, régi épületek, templomtornyok tetőszerkezetének, fedésének felújításában, magasban végzett korrózióvédelmi, és szerelési munkákban, valamint beltéri felújításokat (gipszkarton szerelés, festés, mázolás) is végeztünk már. A munkavégzés során a lehető legjobb minőségű anyagokat használjuk fel, szakszerűen, pontosan ragaszkodva a technológiai leíráshoz. Referenciáink elsősorban DRYVIT ill. REV-COLOR homlokzati hőszigetelő rendszerekre vonatkoznak, de igény esetén megrendelőink is kiválaszthatják a felhasználandó anyagokat. Az árajánlat készítés- magától értetődően- díjmentes. Hő-, és vízszigetelési munkáinkra, a piaci szereplők többségétől eltérően, 10-12 év garanciát vállalunk.

Munkatársaink döntő többsége építőipari szakképzettséggel rendelkezik, és kizárólag legális formában foglalkoztatott. Egyaránt képesek állványzatról, függőhídról vagy, ha a munka jellege megkívánja, ipari alpintechnika alkalmazásával dolgozni. Nagy figyelmet fordítunk a tűz-, és munkavédelmi szabályok betartására, különösen függőhíd ill. alpintechnika használata során.

Pécs, 2011. február 3.
Bende Zsolt
ügyvezető

   

Projekt neve: "Technológiai fejlesztés az EXTREMEWORKS Kft.-nél"  Projekt azonosító száma: GOP-2.1.1-09/A/2-2010-0634
Projekt leírás: A pályázat során beszerzésre került egy Komplett 10 m-es Altrex munkahíd, egy Komplett 12 m-es Stros munkahíd és egy Greenmech CM 202 MT 55D faaprítógép.  Kedvezményezett neve és elérhetősége: EXTREMEWORKS Kft., 7632 Pécs Esztergályos J. u. 13. Közreműködő Szervezet neve és elérhetősége: MAG Zrt.- Magyar Gazdaságfejlesztési Központ- 1139 Budapest, Váci út 81-83. Tel.: +36 40/200-617, E-mail: info@magzrt.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség | Magyar Gazdaságfejlesztési Központ