Cégtörténet

Az ExtremeWorks Kft. 2002-ben jött létre Pécsett, egy másik építőipari vállalkozásból történt kiválást követően, építőipari kivitelezési munkák elvégzésére.

A cég, a piaci keresletből adódóan, elsősorban hőszigetelési ill. homlokzat-felújítási munkákat végez, de komoly tapasztalatunk van panelhézag szigetelésben, veszélyessé vált épületek, ipari csarnokok, ipari kémények bontásában, lapos tetők hő-, és vízszigetelésében, régi épületek, templomtornyok tetőszerkezetének, fedésének felújításában, magasban végzett korrózióvédelmi, és szerelési munkákban, valamint beltéri felújításokat (gipszkarton szerelés, festés, mázolás) is végeztünk már. A munkavégzés során a lehető legjobb minőségű anyagokat használjuk fel, szakszerűen, pontosan ragaszkodva a technológiai leíráshoz. Referenciáink elsősorban DRYVIT ill. REV-COLOR homlokzati hőszigetelő rendszerekre vonatkoznak, de igény esetén megrendelőink is kiválaszthatják a felhasználandó anyagokat. Az árajánlat készítés- magától értetődően- díjmentes. Hő-, és vízszigetelési munkáinkra, a piaci szereplők többségétől eltérően, 10 év garanciát vállalunk.

Munkatársaink döntő többsége építőipari szakképzettséggel rendelkezik, és kizárólag legális formában foglalkoztatott. Egyaránt képesek állványzatról, függőhídról vagy, ha a munka jellege megkívánja, ipari alpintechnika alkalmazásával dolgozni. Nagy figyelmet fordítunk a tűz-, és munkavédelmi szabályok betartására, különösen függőhíd ill. alpintechnika használata során.

Minőségpolitikánk

 

Támogatás

14897502211699821889.jpg